Pályaválasztási előadás

Iskolánkban már több ízben is tartottunk pályaválasztást segítő előadást, több lehetőséget is biztosítottunk a környező iskoláknak intézményük bemutatását. Ezúttal a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumból látogattak el hozzánk és mutatták be a náluk tanulható szakmákat.

Tisztelettel:

Tamás Roland

intézményvezető

„Ne gyújtsa! Gyűjtse!”

Szeptemberben indította „Ne gyújtsa! Gyűjtse!” elnevezésű közös kampányát a katasztrófavédelem és a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. Az élet védelméért és a környezet biztonságáért szervezett kampányra azért van szükség, mert a háztartási hulladék kezelésének problémái és az emberéleteket követelő szén-monoxid-mérgezések és lakástüzek az eddigieknél is erőteljesebb fellépést sürgetnek.

Karácsonyi adománygyűjtés a Gondoskodás Évében

Karácsony közeledtével, izgalommal teli várakozással készülünk az ünnepekre. A szeretteink körében eltöltött napok, az otthon melege és az együtt megélt szép pillanatok teszik teljessé az ünnepet. A Dabasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ egész évben segíti a nehézségekkel küzdő családokat, idős, beteg embereket.  Az elmúlt években karácsony előtt a rászoruló családok a városrészenként megrendezett ünnepség keretein belül, „cipősdoboz” formájában vehették át a jótékony felajánlásokat.

Második ciklusos intézményvezető választás dokumentumai

Az alábbi linken, honlapunk dokumentumtárában megtekinthetőek a második ciklusos intézményvezető választás dokumentumai, jegyzőkönyvei, eredményei. A véleményezési eljárás eredményességétől függetlenül az állami köznevelési intézmények intézményvezetői megbízása az oktatásért felelős miniszter jogköre.

Novemberi időpontok

November

6. 18.30 Felnőtt báli táncpróbák kezdete - kérünk minden táncost jöjjön!

14. 15.00 Munkaértekezlet az óvónőkkel az óvoda-iskola átmenet megsegítése
érdekében.

10. Tanítás nélküli munkanap (őszi nevelési értekezlet) - a gyermekek nem jönnek iskolába!

12-16. Nyílt napok az iskola felső tagozatában
Leendő 5. osztályosok látogatásai az órarendnek megfelelően

13. 17.00 Kréta workshop szülőknek - akinek gondja van!

19. 14.00 Honvédelmi szakkör

19-21. Elektronikai hulladékgyűjtés

Magyar Bajnok Horváth Tamás

Pestszentimrén rendezték meg szombaton a Kyokushin Karate Utánpótlás Magyar Bajnokságot ahol kimagasló eredmények születtek. Több mint 400 versenyző és 57 klub indult a megmérettetésen, knock-down rendszerben ahol az ütéseket és rugásokat teljes erővel hajtják végre. Kategóriájban Magyar Bajnoki címet szerzett iskolánk tanulója Horváth Tamás minta példájú küzdelmével.

Forgalomrend változás

Tisztelt Szülők, Kollégák!
 
Az elkövetkező időszakban az alábbi intézkedések történnek az iskolánk előtti útszakaszon:
  • Az iskola utca és az iskola sarkán lévő utcaszakaszon sárga haránt vonalazást jelölnek ki mint veszélyes helyet jelző területet.
  • Az iskola utca felöl valamint a tanuszoda előtti útszakaszra mind a két irányból 30 km/h sebességkorlátozó jelzőtábla kihelyezése.
  • Az iskola bejárati ajtaja előtti útszakaszon ugyancsak sárga haránt vonalazást jelölnek ki mint veszélyes helyet jelző területet.

Oldalak